se remontează șinele mocăniței din spatele mall-ului de la gară - „până ajunge mocănița cu turiștii acolo mai este…”
Facebook, Asociația Prietenii Mocăniței

Asociația Prietenii Mocăniței, în colaborare cu Direcția pentru Cultură, a început de câteva zile să remonteze șinele din spatele mall-ului, pe strada Socului.

După lungi discuții și procesul greoi de obținerea a avizelor, lucrările pentru repunerea șinei de cale ferată, au început. Șinele din spatele mall-ului Promenada Sibiu vor fi remontate, însă nu vor fi utilizate pentru mocănița cu turiști, cel puțin nu în perioada următoare.
“E o lucrare inclusă în proiectul de reabilitare a mall-ului care a fost oprită la un moment dat din cauză că șina era monumet istoric și nu aveau avize de la Direcția de Cultură. După ce s-a rezolvat cu avizele am făcut parteneriat cu Direcția de Cultură și cu Asociația Prietenii Mocăniței și pe 12 aprilie au început lucrările să repună la loc șinele care au fost scoase. Însă, până ajunge mocănița cu turiștii acolo mai este”, spune Mihai Boltor. se remontează șinele mocăniței din spatele mall-ului de la gară - „până ajunge mocănița cu turiștii acolo mai este…”
Preietenii Mocăniței speră ca mocănița va putea trece în siguranță pe aceste linii de cale ferată când va reveni la Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică