fast x vin diesel

Din cauza comportamenului lui Vin Diesel, regizorul filmului ”Fast X” din seria ”Fast & Furios” a renunțat la proiect. Locul lui a fost luat deja de regizorul Louis Leterrier, informează presa internațională.

Cu doar o zi înainte ca Lin să-și dea demisia, Vin Diesel a postat pe contul lui de Instagram un clip alături de regizor, cu impresii la cald după prima săptămână de filmări pentru noul „Fast & Furious”.

Colaborarea lor s-a încheiat brusc, iar surse apropiate mega producției spun că Vin Diesel ar fi principalul vinovat și că un conflict între regizor și actor l-a determinat pe Lin să plece. Cei doi s-ar fi contrat pe seama schimbărilor din scenariu, iar aceasta ar fi fost picătura care a umplut paharul, scrie The Hollywood Reporter. Scena s-a încheiat cu uși trântite și cu demisia lui Justin Lin. „Lui Justin i-a ajuns și a spus: ‘Filmul ăsta nu merită sănătatea mea mintală'”, se arată în publicația citată.

„Diesel ajunge târziu la filmări. Nu-și știe replicile și pare ieșit din formă”, a declarat o sursă și pentru The New York Daily News despre comportamentul care l-a deranjat pe regizorul Justin Lin, ce lucra la filmele din franciză încă din 2006, de la a treia parte a seriei, „Fast & Furious: Tokyo Drift”. În plus, acesta era implicat și ca producător și ar fi urmat să fie remunerat cu o sumă imensă, la care însă a renunțat.

Louis Leterrier, noul regizor, este cunoscut mai ales pentru primele două părți din „Transporter”, pentru „Now You See Me” și pentru „The Incredible Hulk”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns