curg mesajele de condoleanţe pentru tânărul care a murit în accidentul de pe iorga - "un om minunat, un coleg deosebit şi cu siguranţă un tată și un soţ fain"

Un tânăr sibian a murit ieri în urma unui accident care a avut loc pe strada Nicolae Iorga. Accidentul s-a produs după ce un şofer a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, dar din nefericire a lovit doi oameni, unul dintre aceştia decedând. Adrian Marian Dabulescu era căsătorit şi tată a doi copii. După aflarea morţii sale pagina personală de Facebook s-a umplu de mesaje de condoleanţe.

“Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanţe familiei” şi “Un om minunat, un coleg deosebit… şi cu siguranţă un tată/un soţ fain. Drum lin şi putere familiei îndurererate”, sunt doar două dintre mesajele pe care cunoscuţii lui le-au transmis pe pagina de socializare.


Vă reamintim că accidentul rutier a avut loc ieri după-amiază. Şoferul unui autoturism, sibian, în vârstă de 42 de ani, pentru a evita coliziunea cu autoturismul care circula în fața sa, ar fi pătruns pe trotuar unde a accidentat doi pietoni. Șoferul circula pe direcția Mihai Viteazu spre Milea, iar accidentul s-a produs în zona intersecției cu strada Luptei”, a transmis ieri Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Detalii despre accidentul în care tânărul sibian şi-a pierdut viaţa puteţi vedea AICI.

curg mesajele de condoleanţe pentru tânărul care a murit în accidentul de pe iorga - "un om minunat, un coleg deosebit şi cu siguranţă un tată și un soţ fain" curg mesajele de condoleanţe pentru tânărul care a murit în accidentul de pe iorga - "un om minunat, un coleg deosebit şi cu siguranţă un tată și un soţ fain"

Ultima oră

Comentariul meu