un hoț care a furat un telefon și o cameră foto de 3.000 euro, prins de polițiștii din sibiu
FOTO arhivă

Polițiștii sibieni au depistat și reținut un individ, în vârstă de 27 de ani, care a spart două locuințe din municipiu. Hoțul a intrat în casele unor oameni, de unde a furat un telefon mobil și o cameră foto în valoare de 3.000 de euro. 

„În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 16 aprilie a.c., între orele 00,00 – 01,30, ar fi pătruns într-un imobil din municipiul Sibiu de unde ar fi sustras o cameră foto în valoare de 3.000 de euro. De asemenea, la data de 11 mai a.c., în jurul orei 20,00, ar fi sustras un telefon mobil din curtea unui alt imobil din municipiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 6 iunie, polițiștii sibieni de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu