sibiul, gazda celui mai mare turneu de fotbal pentru juniori - academia hagi, poli timișoara și rapid bucurești joacă pe “cutiuță”

Între 24 și 26 iunie va avea loc la Sibiu unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal din România la nivel de copii și juniori. Organizatorii transmit că au reușit să strângă pentru startul competiției cele mai importante echipe din țară.

„Competiția este destinată copiilor născuți în 2014. Acest eveniment este o performanță pentru noi ca și club, dar și pentru oraș. Turneul „Toți pentru 1” este o sărbătoare fotbalistică a orașului nostru ce aduce la starul ei cele mai puternice academii din țară. Academia Hagi, CFR Cluj, Poli Timișoara, UTA Arad, Rapid București, Sepsi Sf. Gheorghe, Academia U Luceafărul Cluj, Celta Brașov și Tigrii Team. Vreau să le mulțumesc pentru implicare și ajutor colegilor noștri de la Interstar Sibiu și  apreciez efortul depus și de firmele Școala de șoferi Prima , Pizza Time, Acerbis Brașov, David Service, Damaro, Netbizz Distribution, FitnessWellt, dar și doamnei Criste Ingrid pentru efortul depus în organizarea turneului doamna fiind cea care s a ocupat exclusiv de cazări. AJF Sibiu prin domnul președinte Duma Ioan și Marian Bordeanu ne-au asigurat arbitrajul sa fie la cel mai înalt nivel”, spune Preda Laurențiu, antrenor la clubul sportiv Tigrii Team Sibiu.

sibiul, gazda celui mai mare turneu de fotbal pentru juniori - academia hagi, poli timișoara și rapid bucurești joacă pe “cutiuță”

Acest eveniment nu se va rezuma doar la un spectacol sportiv, partea artistică fiind susținută de Kangoo Club By Iulia, care vor crea o atmosferă incredibilă.

Gazda turneului „Toți pentru 1” este Denisa Petruț, cea care  va asigura primirea călduroasă a echipelor participante.


Turneul se joacă pe terenul 2 al stadionului municipal (Cutiuță), unde cei mici, cât și cei mari sunt așteptați pentru a viziona competiția. La finalul turneului copiii vor primi cupe și medalii onorifice, acestea fiind asigurate de Sory Sibiu.

„Este o competiție puternică, am reușit să reunim aici diferite echipe din colțuri diferite ale țării, este destul de dificil să joace între ele, deplasarea pe distanțe mari fiind dificilă. Noi fiind în centrul țării, au fost încântați de idee. Este prima ediție și sperăm să menținem tradiția. Este un mare plus pentru orașul nostru și sportul din Sibiu, vor veni cele mai puternice academii din țară”, spune Laurențiu Preda.

sibiul, gazda celui mai mare turneu de fotbal pentru juniori - academia hagi, poli timișoara și rapid bucurești joacă pe “cutiuță”

Acesta menționează, totodată, că pe lângă toți sponsorii, au existat și foarte multe persoane cere s-au oferit să fie voluntari pentru a da o mână de ajutor organizatorilor.

„Fotbalul unește, este un sentiment incredibil”, transmite antrenorul în final.

Ultima oră

Comentariul meu