img 20220625 wa0009

Bicicletele Cochete au pedalat în IE cu ocazia sărbătoririi Zilei Universale a Iei, la Sibiu. Sibieni de toate vârstele, de la mic la mare, au participat la evenimentul organizat de Muzeul ASTRA, sâmbătă, în 25 iunie.

Sibienii au sărbătorit și anul acesta Ziua Universală a Iei. Au purtat-o cu mândrie prin tot orașul, pedalând până la Muzeul ASTRA. Distracția, sportul și tradiția au stat la baza evenimentului.

Iubitorii de tradiții și de conservarea a acestora și-au dat întâlnire în Parcul Tineretului, la ora 15:30. Îmbrăcați în tradiționala ie și fetele cu coronițe de flori de sânziene pe cap au pedalat prin oraș până la Muzeul ASTRA, în Poiana de pe dealul din Sector Textile. Vremea a fost de partea lor, soarele și căldura verii le-a oferit șansa tuturor doritorilor să participe la eveniment.

La ora 17:00, când au ajuns la Muzeul ASTRA, participanții au fost așteptați cu gogoși, la un picnic pentru a sărbători Ziua Universală a Iei. Evenimentul se organizează în fiecare an, numărul sibienilor și al turiștilor care se alătură inițiativei crescând în fiecare an.

Comentariul meu

Lasă un răspuns