spectacolele cu intrare liberă din a treia zi a festivalului internațional de teatru de la sibiu

A treia zi a Festivalului Internațional de Teatru a pregătit pentru sibienii și turiștii veniți în oraș o serie de evenimente desfășurate în aer liber, cât și în interior. O mare parte dintre acestea au acces liber pentru toată lumea.

“Povești din pădurea fermecată” est primul spectacol  de teatru din a treia zi de festival care are acces liber. Sibienii sunt așteptați de la ora 11:00, în Parcul Sub Arini.

La ora 12:00, pe Pietonala Nicolae Bălcescu va avea  loc spectacolul “Prietenii mei, dragonii”, iar la ora 12:30, “Sărutul”, piesă de teatru susținută de Departamentul de Artă Teatrală, Universitatea Lucian Blaga. Cu 20 de minute mai târziu, “Veseli și Pufoși” vor face atmosferă în centrul orașului.

Pe bază de rezervare, în limita biletelor disponibile va avea loc “Noi copiii, cu aripi”, la Facultatea de Litere și Arte ULBS, de la ora 16:00.

“Bravul soldat Svejk” este spectacolul ținut la Academia Forțelor Terestre, de la ora 17:00, cu intrare liberă.


La ora 18:00, în Piața Mică va putea fi admirată instalația “Naufragiați pe Insula Copilăriei”, de la 18:45, în Piața Habermann va avea loc spectacolul de magie “Cum să repari un bec”.

spectacolele cu intrare liberă din a treia zi a festivalului internațional de teatru de la sibiu

“Fabrica de sunete”, este concertul susținut de The Imaginary Orchestra, la ora 19:30, pe Pietonala Nicolae Bălcescu. La 19:45, în Piața Habermann va avea loc circul “În spatele cortinei”.

“Suflete de statuie” este teatrul reprezentat de Teatru Abracadabra, la ora 20:00 pe Pietonala Nicolae Bălcescu. Tot în centru, la ora 21:30 se va ține spectacolul “Dans macabru”.

spectacolele cu intrare liberă din a treia zi a festivalului internațional de teatru de la sibiu

Horia Brenciu  va susține un concert, la ora 22:15, în Piața Mare. Cea de-a treia zi de festival se încheie cu un teatru studențesc “Dă-mi inima-napoi”, la ora 23:00, la CANVAS.

De asemenea, sibienii pot admira o mulțime de instalații, expoziții și galerii, cu intrare gratuită. Mai multe detalii se găsesc aici.

 

Ultima oră

Comentariul meu