video lucrările pe autostrada sibiu - boița avansează vertiginos - ar putea fi deschisă în decembrie
FOTO Captură video

Lucrările pe autostrada Sibiu – Boița avansează de la o zi la alta. Reprezentanţii constructorului – firma austriacă PORR – nu au avansat un termen clar de finalizare, dar au dat de înţeles că lucrările la acest lot se vor termina până la sfârşitul acestui an, cu mult înainte de data oficială, iar după unele surse se va putea circula chiar de Ziua României – 1 Decembrie.

Este vorba despre porţiunea dintre centura Sibiului şi Boiţa, unde se lucrează în ritm susţinut: „Am observat o mobilizare foarte bună a constructorului pe toată întinderea acestui lot!”, a mărturisit cameramanul, relatează adevarul.ro

După cum se observă şi din imagini, pe lângă lucrările la structurile sistemelor de protecţie şi siguranţă, se munceşte şi la reţeaua de evacuare  a apelor pluviale, meteorice şi se toarnă asfalt. „Se lucrează şi la montarea lămpilor de iluminat, precum şi la panourile fonoabsorbante!


YouTube video

Au progresat şi lucrările la joncţiunea cu vechea centură a Sibiului, precum şi la edificarea viitorului giratoriu de la intersecţia cu DJ Cisnădie – Sibiu!”.

Cele mai recente cadre, realizate vineri, 24 iunie, surprind stadiul lucrărilor de la Viaductul Tălmaciu, ce par să fi progresat destul de mult în ultimele zece zile. „Se lucrează susţinut la finalizarea lucrărilor pe primele şase deschideri, unde se munceşte atât la montarea elementelor de siguranţă, cât şi la finalizarea acostamentelor”, a mai menţionat cameramanul.

În acest moment, se acţionează şi în zona alunecării de lângă Viaductul Tălmăcel, unde au fost aduse materiale de umplutură pentru consolidarea terenului, iar între cele două viaducte s-au turnat deja două straturi de asfalt. La fel de intens se lucrează şi în zona viitoarei parcări de la kilometrul 8, dar şi la Centrul de întreţinere şi coordonare al autostrăzii, de la Boiţa.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică