campanie amplă la șura mare - animal life vrea să sterilizeze 500 de câini și pisici

Asociația ”Animal Life” va derula o nouă campanie de sterilizări gratuite în perioada 13 – 17 iulie, în Șura Mare, județul Sibiu. Organizația urmărește sterilizarea a aproximativ 500 de pisici și câini. 

Ca să poată fi sterilizate, animalele trebuie să îndeplinească mai multe criterii: să aibă vârsta cuprinsă între minim șase luni și maxim 8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale. ”Animal Life” menționează asemenea că este foarte important ca pisicile și câinii să nu fie hrănite înainte cu 12 ore de intervenție, și să nu bea nici apă în dimineața dinaintea operației.

Operațiile vor fi efectuate de o echipă de medici de la SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare, în sala de sport a școlii generale din Șura Mare, pusă la dispoziție de primăria comunei. Campania de sterilizare este finanțată de către Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST. 


„Campania este destinată animalelor cu și fără stăpân. Îi așteptăm pe toți care nu au posibilitatea să își sterilizeze animalele la un cabinet veterinar din oraș. Sprijinul primarului din Șura Mare este foarte important pentru noi, fără el nu am putea derula campania”, spune Georgiana Pop de la Animal Life.

Cei care sunt interesați se pot înscrie online sau pot suna la numărul de telefon 0723 919 994, de luni până vineri între orele 10:00-16:00.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică