bărbat lovit de o mașină, pe trecere, în porumbacu de jos - a fost transportat la spital
FOTO arhivă

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost transportat marți la spital, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce trecea strada pe trecerea pentru pietoni. Polițiștii sibieni fac cercetări. 

Polițiștii rutieri au intervenit, marți, la un accident rutier produs pe DN 1, în localitatea Porumbacu de Jos. „Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism condus pe direcția Brașov – Sibiu ar fi acroșat un pieton aflat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni. Conducătorul auto are 75 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


În urma impactului, pieton a fost rănit și a fost dus la spital. „Pietonul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat conștient, cu dureri lombare la UPU Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit polițiștilor, atât șoferul, cât și pietonul, sunt cetățeni străini. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică