video foto un tânăr din sibiu a zburat cu mașina printr-un giratoriu la constanța - bolidul a luat foc

Imagini aproape ireale au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în apropiere de Autostrada A4 între Constanța – Ovidiu. Protagonistul accidentului este un tânăr din Sibiu. V.G. a zburat cu un Mercedes GLE 53 AMG printr-un giratoriu și a lovit pereții unui imobil. Autoturismul a luat foc lângă o stație GPL, dar din fericire sibianul și o altă tânără aflată în mașină au scăpat teferi.

Un tânăr de 18 de ani a zburat, practic, cu mașina peste un sens giratoriu, apoi autoturismul s-a izbit de doi pereți ai unui depozit și a luat foc chiar lângă o stație GPL.
Accidentul s-a petrecut la ora 04:44. Imaginile surprind un șofer care întoarce pe contrasens, apoi de pe autostrada A4, dinspre Constanța spre Ovidiu, se observă un autoturism care vine cu viteză extrem de mare, anunță ProTV.video foto un tânăr din sibiu a zburat cu mașina printr-un giratoriu la constanța - bolidul a luat foc
Autostrada se închide într-un sens giratoriu, dar șoferul nu mai reușește să oprească la timp și sare peste parapet. Autoturismul a intrat apoi în pereții unui depozit și a luat foc.
Angajații unei stații GPL au reușit să-i scoată pe cei din mașină, un tânăr de 18 de ani și o fată de 21 de ani, apoi au cerut sprijinul echipajelor de intervenție.


YouTube video

Oana Manoilă, ISU Dobrogea: „În urma accidentului rutier au rezultat două victime cu vârste de până în 25 de ani care au fost transportate la spital. Autoturismul a ars în proporție de 90% și au fost afectați de flăcări doi pereți ai halei atelierului auto.”video foto un tânăr din sibiu a zburat cu mașina printr-un giratoriu la constanța - bolidul a luat foc
Polițiștii de la Serviciul Rutier susțin că la volan era tânărul de 18 ani din Sibiu. Deține permis de conducere și mergea la mare cu iubita lui.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. De celalat conducator auto nu zice nimeni nimic, dupa ce a intors masina si a venit pe contrasens? Alt inconstient…