trei zboruri de pe aeroportul din sibiu, anulate - erau operate de blue air

Trei zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu, operate de compania aeriană Blue Air, au fost anulate. Toate cursele mergeau către Stuttgart, Germania.

Compania aeriană Blue Air a sistat toate zborurile de pe aeroporturile din România, iar cele de pe aeroportul din Sibiu nu fac excepție. Până în 12 septembrie, aeronavele Blue Air nu vor pleca de la sol. Reprezentanții companiei au precizat că au luat această decizie fiindcă Ministerul Mediului le-a pus poprire pe toate conturile. Compania se află astfel în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice, motiv pentru care s-a văzut obligată să sisteze toate zborurile programate până luni. 


CITEȘTE ȘI: ANPC despre situația companiei Blue Air – ”Șantajează satul român și nu vrea să plătească taxe de mediu”

Blue Air opera zboruri și de pe Aeroportul Internațional Sibiu, toate către Germania. Cursele au fost anulate. „Compania aeriană Blue Air operează zboruri directe de la Sibiu spre Stuttgart în zilele de miercuri și vineri. Zborurile programate pentru zilele de 7, 9 și 14 au fost anulate”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

Următorul zbor pe ruta Sibiu – Stuttgart, operat de Blue Air, este programat pentru data de 16 septembrie.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică