sibianul care s-a spânzurat la gura râului a murit la spital
FOTO arhivă

Tânărul în vârstă de 25 de ani, care a încercat să se sinucidă într-o șură din Gura Râului, a murit. Joi dimineața, el a fost resuscitat de medicii ajunși la fața locului și exista speranța că va trăi. La spital însă, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, a decedat. 

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a vrut să își încheie socotelile cu viața și a încercat să se sinucidă la Gura Râului. A fost găsit la scurt timp după teribilul gest, fiind alertate de urgență autoritățile. Medicii veniți la fața locului l-au resuscitat, iar manevrele au avut succes, familia având speranța că bărbatul va trăi. El a fost transportat la spital, acolo unde a suferit un stop cardio-respirator. Din păcate însă, nu a mai putut fi resuscitat și a decedat.

„Pacientul a fost adus în stare foarte gravă, în comă în urma unu stop cardio-respirator resuscitat. Acesta a suferit ulterior internării un nou stop cardio-respirator și, din păcate nu a nu a mai putut fi resuscitat în pofida eforturilor depuse de personalul medical. Prin urmare a fost declarat decesul bărbatului”, a precizat. Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.


Vă reamintim că tânărul a încercat să se spânzure într-o șură din Gura Râului. Mai multe detalii AICI.

Oamenii legii fac acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică