bărbați fără permis de conducere, prinși de poliție în trafic în buzd și sibiu
FOTO: arhivă

Doi sibieni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de poliție în trafic. Unul nu avea permis de conducere, iar celălalt avea permisul suspendat. 

Unul dintre bărbați a fost depistat la data de 14 septembrie, în jurul orei 19:30, pe strada Principală din Buzd. „Polițiștii din Secția nr. 2 Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 44 de ani. Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. În cauză, la nivelul Secție nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.


Cel de-al doilea bărbat a fost depistat tot în 14 septembrie, în jurul orei 18:45, pe strada Rahovei din municipiul Sibiu. „Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat din Roșia, în vârstă de 24 de ani. În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul are exercitarea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere unui autoturism de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată”, spune Welter.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică