bărbat din gura râului, cercetat penal după ce a tăiat ilegal arbori din pădure
foto: arhivă

Un bărbat din Gura Râului este cercetat penal fiind acuzat de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos. 

„La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 10,30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au fost sesizați de către reprezentanții Ocolului Silvic Gura Râului cu privire la existența unor cioate în fondul forestier, rezultate în urma tăierilor ilegale și sustragerii de material lemnos”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


În urma activităților informative desfășurate de către polițiști, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată. Este vorba despre un localnic din Gura Râului, în vârstă de 68 de ani, care, în data de 20 septembrie, ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras 1,5 mc material lemnos, pe care l-ar fi transportat apoi la domiciliu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, acesta din urmă fiind confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent. Cercetările continuă la nivelul  Secției de Poliție Rurală Orlat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică