carambol cu patru mașini pe strada cristian din sibiu - doi oameni sunt răniți

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe strada Cristian, în zona intersecției cu strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Sibiu. Patru mașini sunt implicate în carambol.

carambol cu patru mașini pe strada cristian din sibiu - doi oameni sunt răniți

Potrivit polițiștilor, este vorba despre un accident în care sunt implicate patru autoturisme, iar două persoane sunt rănite. „Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri se pare că șoferul unui autoturism, un sibian în vârstă de 59 de ani, ar fi intrat în coliziune față – spate cu un autoturism (condus de un sibian în vârstă de 29 de ani) oprit în această intersecție pentru a acorda prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe strada Cristian, pe care l-ar fi proiectat într-un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 51 de ani, din Sibiu. La rândul său, autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani ar fi acroșat un autoturism staționat”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


carambol cu patru mașini pe strada cristian din sibiu - doi oameni sunt răniți

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a doi dintre conducătorii auto, mai exact a celor implicați în impactul inițial. La fața locului se află și echipaje medicale din cadrul SAJ Sibiu. „Echipajele SAJ au acordat asistență medicală de urgență la doua victime, unui bărbat de 59 ani cu traumatism facial și unui tânăr de 29 ani cu traumatism de coloană cervicală și traumatism cranian. Bărbatul de 59 de ani a refuzat transportul la spital, iar cel de 29 de ani este transportat la UPU în stare stabilă”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Traficul în zonă este ușor îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu