hoții care au furat bani din mașinile și casele sibienilor au fost arestați
FOTO - ARHIVĂ

Cei doi hoți care au furat bani și alte obiecte din mașinile și casele mai multor sibieni au ajuns în fața judecătorilor. Unul dintre ei a fost arestat preventiv, iar celălalt a fost arestat la domiciliu. 

„La data de 27 septembrie a.c., cei doi bărbați reținuți și cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, 5 acte materiale, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și ulterior, Judecătoriei Sibiu care a dispus măsura arestării preventive a bărbatului de 27 de ani și măsura arestării de la domiciliu a bărbatului în vârstă de 25 de ani. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Vă reamintim că cei doi indivizi au sustras bunuri și bani din autoturisme și locuințe de pe raza municipiului Sibiu în perioada iulie – septembrie. Prejudiciul creat se ridică la suma de 20.000 de lei. Printre bunurile furate, amintim drujbe, biciclete, trotinete, pe care cei doi le-ar fi sustras după ce ar fi escaladat gardurile proprietăților și ar fi pătruns apoi în anexe lăsate neasigurate de către proprietari. Tot neasigurate au fost și cele două autoturisme din care au fost sustrase bunuri și bani.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică