unul drogat, altul beat - ambii șoferi au fost prinși pe strada transilvaniei din sibiu
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Transilvaniei din Sibiu, doi șoferi, unul drogat, altul băut. Amândoi s-au ales cu dosare penale. 

Primul a fost depistat în jurul orei 02,40. „Polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5, canabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.


Următorul șofer a fost depistat în jurul orei 03,40, pe aceeași stradă din municipiul Sibiu. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani din Arad. „Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, arădeanul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică