un sibian luptă pentru supremație la gala mma rfx next fighter - stefan banea: „mi s-a îndeplinit visul”

Un sibian va participa la una dintre cele mai mare gale de dedicate luptelor – MMA RFX Next Fighter, care va avea loc luni, 28 noiembrie, la București.

La doar 18 ani, sibianul Ștefan Banea va lupta pentru premiul cel mare la gala de lupte MMA RXF Next Fighter. Tânărul este unul dintre cei șase participanți din toată țara aleși de organizatorii galei pe baza videoclipurilor postate pe Tik Tok de cei care și-au exprimat dorința de a participa la gala de anul acesta.


un sibian luptă pentru supremație la gala mma rfx next fighter - stefan banea: „mi s-a îndeplinit visul”

Ștefan face sport de când se știe și s-a pregătit intens pentru marele eveniment, chiar dacă timpul a fost unul scurt. „De mic am avut pasiunea pentru lupte, iar acum mi s-a îndeplinit visul de a lupta într-o gală mare. Timpul de pregătire a fost foarte scurt pentru că ne-au anunțat târziu, dar cred ca o sa reușesc să ies victorios”, spune sibianul.

Adolescentul este în clasa a 12-a la Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură Carol I. El spune că pregătirile  pentru bac nu au reprezentant un obstacol în atingerea visului de a lupta la acest eveniment. Numele galei – MMA RXF – vine de la Mixed Martial Arts Real Xtreme Fighting.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică