dan negru prezintă revelionul din moldova și ia o pauză în românia
FOTO: Facebook Dan Negru

Dan Negru n-a mai filmat, anul acesta, tradiționalul program de Revelion, odată cu transferul la Kanal D, dar iată că nu a renunțat definitiv la acest tip de show.

Vă prezentăm, în exclusivitate, detalii și fotografii, de pe platourile de filmare ale postului de televiziune Prime TV, din Chișinău, unde Dan Negru a fost amfitrion. Colega lui de prezentare este nimeni alta decât fotomodelul de top Anastasia Fotachi, soția omului de afaceri Gabriel Stati, cu o avere estimată la două miliarde de euro.

A renunțat la show-ul de Revelion din România: „Anul ăsta e doar o pauză între două aplauze”


Dan Negru le-a dat recent o veste deloc îmbucurătoare fanilor săi din România, anunțând că anul acesta nu va mai prezenta programul de Revelion:

„Din secolul ăsta, aproape un sfert noi am petrecut împreună Revelioane. Anul ăsta e doar o pauză între două aplauze. Acum doi ani, în vârful pandemiei, am bătut împreună un record european și Revelionul nostru a fost al doilea după BBC în Europa.

Voi fi și eu printre miile de români care anul ăsta aleg familia, prietenii. Renunț și eu la ecrane, TV, tablete, telefoane”, a mărturisit Dan Negru, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică