adolescenta din porumbacu de jos, dispărută de peste trei săptămâni - părinții sunt disperați: „nu știm ce să mai facem”

Maria Căldărar, adolescenta de 14 ani din Porumbacu de Jos despre care familia spune că a dispărut de aproape o lună, nu a fost găsită nici în ziua de astăzi. Părinții ei spun că fata a dispărut în 25 noiembrie, zi în care Maria a apărut într-un videoclip pe Facebook alături de iubitul ei și a spus că este bine. De atunci însă nu au mai primit niciun semn de la Maria și o caută cu disperare.

La mai bine de trei săptămâni de când fata a fost dată dispărută, părinții nu au primit încă niciun răspuns din partea Poliției și nici un mesaj din partea fetei. Aceștia se tem pentru viața Mariei și cer ajutorul tuturor ca fata să fie găsită cât mai repede. „N-am primit noutăți. Fata nu a fost găsită. Nu am aflat absolut nimic, nu se știe absolut nimic de ea. Suntem sunați de unchiul băiatului care ne amenință că intră peste noi în casă. Nu vor să dea niciun detaliu despre locul unde s-ar afla fata. Cerem ca oricine o vede pe ea, sau pe cel cu care a plecat, să sune de urgență la poliție. Poate fi și moartă și noi nu știm nimic. Să nu fie nimeni în situația noastră. Nu știm ce să mai facem”, spune mama Mariei Căldărar.

Fata are înălțimea de 1,60 m, aproximativ 45 de kg, ochi căprui și păr brunet. Ca semne particulare fata are o aluniță în partea dreaptă a feței, deasupra buzei superioare. Când a plecat de acasă purta fustă și bluză de culoare roșie și încălțăminte sport tot de culoare roșie, însă părinții cred că este foarte probabil ca fata să nu mai fie îmbrăcată în aceleași haine.


Cetățenii care pot oferi informaţii despre Maria, care e minoră, sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Citește și: Adolescentă din Porumbacu de Jos, dispărută – Maria Căldărar este căutată de familie și poliție

Ultima oră

Comentariul meu

Publică