tânărul mort la 19 ani în accidentul de la sibiu lângă dedeman - andrei era fiul unui politician din brașov

Andrei Preda este unul dintre tinerii decedați în accidentul de luni seară din zona Dedeman din municipiul Sibiu. Băiatul avea doar 19 ani și era din Brașov. Tânărul se afla pe locul din dreapta-față al mașinii și, în urma impactului devastator, a murit pe loc. Părinții lui i-au transmis ultimele gânduri pe rețelele de socializare și au anunțat când va avea loc înmormântarea, astfel încât cei care l-au cunoscut să poată veni să îl conducă pe ultimul drum. 

Nouăsprezece ani avea Andrei, tânărul din Brașov, decedat în accidentul înfiorător de luni din Sibiu. El ocupa locul din dreapta față al mașinii în momentul în care s-a produs tragedia. Autoturismul marca Audi era de fapt al lui, însă îl lăsase pe prietenul său să îl conducă. Acesta din urmă a apăsat pedala de accelerație și a circulat cu o viteză excesivă, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut controlul volanului și s-a izbit de camionul parcat pe prima bandă a străzii. 

Impactul a fost fatal pentru Andrei și a murit pe loc, astfel că medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. De asemenea, la scurt timp a decedat și Sonja, o fată de 20 de ani din Sibiu. 

VEZI AICI CINE ESTE FATA DECEDATĂ ÎN ACCIDENT

Părinții sunt îndurerați – „Te vom iubi mereu”

Părinții lui Andrei i-au transmis ultimele gânduri pe rețelele de socializare, acolo unde au și publicat o fotografie cu băiatul. Acesta mai avea un frate mai mic, care acum este înmărmurit de durere, la fel ca toate rudele. „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, este mesajul tatălui, Emanuel Preda, antreprenor și politician, membru PSD Brașov. 


tânărul mort la 19 ani în accidentul de la sibiu lângă dedeman - andrei era fiul unui politician din brașov
Sursa: Facebook/Profil Public

Sute de mesaje de condoleanțe au început să curgă în comentarii. „Doamne… Chiar nu sunt cuvinte să vă aline durerea… Dumnezeu să-l odihnească în pace! Putere să mergeți mai departe să-i onorați memoria”, scrie Tatiana. „Tata avea o vorbă: pentru un om care își pierde partenerul există o vorbă văduv/văduvă, pentru un copil care își pierde părinții e orfan, dar pentru un părinte care își pierde copilul nu este pentru că este împotriva firii. Dumnezeu să-l odihnească, nu cred că există durere mai mare pentru părinți”, scrie Oana. „Speriați, îngroziți și cu gândul la Andrei și la voi, părinții și micuțul lui frate Matei. Familia noastră este neputincioasă și înmărmurită de durere, plângem alături de voi, dispariția fulgerătoare a iubitului Andrei! Să-i fie lin în ceruri, acolo unde ajunge în săptămâna luminată a Crăciunului! Să vă dea Dumnezeu puterea de a-l iubi în continuare și puterea de a fi cât mai aproape de Matei! Nu te vom uita, copil frumos, Andrei!”, scrie Angela. 

VEZI AICI MOMENTUL IMPACTULUI

Părinții băiatului se pregătesc acum de înmormântare. Andrei va fi condus pe ultimul drum joi, de la ora 14:00. „Miercuri, 21 decembrie, de la ora 18 este programată slujba de priveghi, la Biserica Adormirea Maicii Domnului de pe str. Bisericii Române din Brașov. Înmormântarea va avea loc a doua zi, joi, 22 decembrie, de la ora 14, la aceeași biserică, în al cărei cimitir Andrei își va găsi somnul de veci”, scrie tatăl băiatului decedat, pe Facebook. 

Vă reamintim că accidentul rutier din Sibiu de lângă Dedeman a avut loc luni seara, aproape de miezul nopții. Andrei și Sonja sunt cei doi tineri care și-au pierdut viața în urma impactului. Alți doi tineri, amândoi din județul Brașov, luptă să trăiască, fiind internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu