cât mai costă lăutarii și interpreții sibieni ca să îți cânte la nuntă - prețuri și de 2.000 de euro
Sursă foto: facebook/Larisa Vulpescu

Poate elementul cel mai important pentru o petrecere sau un eveniment reușit îl reprezintă muzica. Pentru cei care vor o atmosferă unică la nunta lor sau distracție fără margini la aniversări, Sibiul are multe oferte, de la dj care pot încânta lumea toată seara, până la artiști care oferă momente memorabile.

Ofertele încep de la 600 de euro pentru botez

Prețurile pentru evenimente sunt calculate în funcție de anumite criterii, dar acestea încep de la 600 de euro pentru un botez și de la 1000 de euro pentru o nuntă. „Prețurile diferă în funcție de mărimea evenimentului, de numărul de persoane și de cât de mare este spațiul pentru sonorizare. Prețurile la aniversări și botezuri sunt între 600 și 800 de euro, iar pentru nuntă sunt între o mie și doua mii de euro” ne-a spus Adrian Corlaciu, de la Adi & Miky Live Music Show. În oferta sa, pe lângă muzica live, sibienii se pot bucura și de lumini (Schela cu Moving Head-uri, Lasere și două Mașini de fum) și sistem de sunet profesional.

Sume asemănătoare se pot găsi și la formația Galaxy, la care pentru o nuntă prețurile încep de la 1200 de euro, iar pentru un botez, acestea încep de la 600 de euro. În oferta formației Galaxy se regăsesc muzica populară și dj pe durata întregului eveniment.

O altă ofertă de care sibienii pot profita este alegerea unui artist care să interpreteze diverse melodii ,,de joc” pentru câteva ore. O astfel de ofertă o are și interpreta de muzică populară Ileana Popa, care pentru două ore de program muzical la o nuntă cere 100 de euro.


cât mai costă lăutarii și interpreții sibieni ca să îți cânte la nuntă - prețuri și de 2.000 de euro
Sursă foto: Eventist

 Jan Oprișor nu face oferte pentru evenimente

Pentru cei care vor să îl aibă alături pe Jan Oprișor la evenimentele din viața lor, trebuie să știe că acesta nu face oferte pentru evenimente. Pentru el, această meserie este o artă și nu poate pune preț pe „marfa de suflet”.

„Dacă mă cheamă lumea la un eveniment, un spectacol sunt onorat. Dacă dau ceva bine, dacă nu, iar este bine. O spun cu mâna pe inimă, fac ceea ce fac de drag. La muzică nu am oferte, de asta mă cheamă lumea. Sunt atipic, dar pentru marfa de suflet nu poți să faci ofertă. Eu am fost în America, acolo unde nu se fac oferte” ne-a spus acesta.

cât mai costă lăutarii și interpreții sibieni ca să îți cânte la nuntă - prețuri și de 2.000 de euro

Interpreți de muzică la limita supraviețuirii în pandemie

Perioada de pandemie a fost una dificilă pentru interpreții de muzică, aceștia fiind nevoiți să trăiască din economiile pe care le aveau . „În aceea perioadă s-au anulat multe evenimente, acum au început să își revină, dar nu mai este ca înainte. În pandemie am stat degeaba, cred că am fost cei mai afectați” ne-a spus Larisa Vulpescu, interpret de muzică populară din Sibiu

„Din cauza pandemiei am stat doi ani pe tușă, fără niciun venit și noi trăim doar din asta. În perioada asta am trăit doar din economi și din bani familiei”  ne-a spus Adrian Corlaciu. 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. foarte slab articolul, de altii nu ati auzit d-le Popescu? Sibiul are si alte valori cu mar fi Adi Neamtu, Elena Anghel, Verde Cosmin etc