inter sibiu se reunește pe 1 februarie - teodor birț: ”vom aduce 3-4 jucători cu experiență din liga a treia și a doua!”!”

Cu gândul la promovarea în Liga a III-a, Inter Sibiu se va reuni pe 1 februarie, pe sinteticul de pe Municipal, unde sunt așteptați și câțiva jucători noi, care să ajute echipa pregătită de Călin Moldovan. 

Teodor Birț, președintele clubului înființat în urmă cu doi ani, după plecarea sa de la FC Hermannstadt anunță că echipa se va întări, pentru a își atinge obiectivele, câștigarea Ligii a IV-a Sibiu și ulterior a barajului de promovare în Liga a III-a.

”Nu pleacă nimeni, suntem puțini numeric și vom face și transferuri, jucători peste ce avem acum. Vom transfera fotbaliști cu experiență la nivelul Ligii a III-a și chiar a Ligii a II-a. Avem deja un jucător semnat și mai discutăm cu 3-4 jucători” a anunțat Teodor Birț.

Inter Sibiu se va pregăti în această iarnă pe sinteticul de pe Stadionul Municipal și pe terenul secund de la Obor. Conducerea clubului nu a decis încă unde va disputa  jocurile oficiale din Liga a IV-a, pe teren propriu. ”Există și varianta să continuăm pe Obor, dar și să ne mutăm pe Stadionul Muncipal. Există și soluția să jucăm doar derby-ul cu Mediaș pe Municipal, sibienii ar veni în număr mare, dar vom vedea,  nu am decis ceva în acest sens” a mai spus Tedor Birț.

La finalul turului, Inter  Sibiu ocupă locul 2 în Liga a IV-a, la trei puncte în spatele liderului ACS Mediaș 2022. Trupa lui Călin Molodvan a pierdut un singur meci, deplasarea de la Mediaș, din etapa 7, scor 1-2. Astfel, cel mai probabil, campioana județului Sibiu se va stabili în duelul direct din retur, Inter Sibiu – ACS Mediaș 2022.


Program amicale Inter  Sibiu:

11 februarie: Universitatea Alba Iulia – Inter  Sibiu

18 februarie: Inter  Sibiu – ACSM Codlea

25 februarie: Inter  Sibiu – AFC Quantum Arsenal Sibiu

1 martie: Unirea Alba Iulia – Inter  Sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică