întârziere de aproape o oră pentru un tren pe ruta sibiu - caracal. s-a stricat locomotiva

Luni dimineață s-au defectat locomotivele a trei trenuri de la CFR Călători, dintre care una la trenul de pe ruta Sibiu – Caracal, care a acumulat aproape o oră întârziere, transmite HotNews.

Cele trei trenuri cu probleme


  • IR 79 Budapesta – Timișoara – Craiova – București, 231 minute întârziere. Trenul a intrat în țară la Curtici la ora 20.26 și ar fi trebuit să ajungă la București la 8.06, dar va ajunge pe la ora 12.00. Trenul a plecat duminică la 15.10 din Budapesta și face, în mod normal, 14 ore pe 861 km, din cauza vitezelor mici de pe magistrala București – Timișoara. Trenul plecat ieri va face 18 ore.
  • RE 3022 Brașov – București, 84 de minte întârziere. Trenul a plecat din Brașov la 4.05 și a ajuns în București la 9.03, după ce a staționat peste o oră și jumătate la Comarnic.
  • RE 2010 Sibiu – Caracal, 50 minute întârziere. Sunt 219 km între cele două orașe, vitezele sunt oricum mici, însă acest tren a făcut 5 ore și jumătate.

Uneori, locomotiva de ajutor poate fi trimisă în sub o oră, dar acesta este un caz fericit. În alte cazuri, staționarea poate dura și peste trei ore. Depinde mult unde apare defecțiunea și cât de departe sau aproape este o locomotivă disponibilă.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică