daniel paraschiv a refuzat dinamo kiev și a rămas la sibiu - ”nu aș vrea să merg și să stau neliniștit”
FOTO - FC Hermannstadt / Facebook

Dinamo Kiev a pus pe masă 1,2 milioane de euro plus bonusuri pentru transferul lui Daniel Paraschiv, dar atacantul echipei FC Hermannstadt a refuzat să meargă în Ucraina din cauza războiului.

Antrenorul Mircea Lucescu îl dorește pe Paraschiv la Kiev, ucrainenii au făcut o ofertă tentantă pentru Hermannstadt, dar jucătorul a refuzat să meargă într-o țară aflată în plin război.

”Bineînțeles, când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev și al lui nea Mircea Lucescu m-am bucurat foarte mult, dar am analizat, nu știu care e situația acolo și nu aș vrea să merg să stau eu neliniștit sau familia mea.  Trebuie să mă gândesc și la oamenii de lângă mine, să le fie și lor bine, nu doar mie, din punct de vedere sportiv și financiar. De aceea a fost o decizie destul de greu de luat. Până acum, m-am gândit să nu dau curs ofertei, este un context aparte și nu sunt dispus să risc anumite lucruri. E una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele și așa va rămâne, să fiu dorit de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie”, a declarat Daniel Paraschiv la Digi Sport.


Negocieri cu un club maghiar

Internaționalul Sibiului a anunțat că Hermannstadt se află în discuții și cu un club din Ungaria, însă negocierile au intrat în impas la suma de transfer. ”Oferta din Ungaria, agenții au vorbit cu conducerea, nu s-a ajuns la o sumă care să mulțumească clubul, nu știu dacă se va realiza, rămâne de văzut în zilele următoare. Știu echipa, campionatul e strâns acolo, multe echipe se bat la cupele europene. E o echipă cu ambiție, cu un proiect serios. Nu m-aș duce în Ungaria să mă plafonez, ci să fac un pas în față. Echipa națională va fi întotdeauna o prioritate, dacă voi marca meci de meci în Ungaria, voi fi cel puțin o variantă pentru selecționer, dacă nu voi fi convocat. N-am să mint, a fost o perioadă frustrantă. Nu am jucat rău, nu mi-am încurcat echipa, dar lumea are anumite așteptări și de acum va trebui să marchez la foc automat”, a mai spus Paraschiv la Digi Sport.  Transferurile se pot face până pe 15 februarie, astfel că nu este exclus ca atacantul să plece în zilele următoare.

Cel mai probabil, formația maghiară care-l dorește pe vârful lui Hermannstadt este MOL Fehervar, ocupanta locului 8 în prima ligă din Ungaria.

daniel paraschiv a refuzat dinamo kiev și a rămas la sibiu - ”nu aș vrea să merg și să stau neliniștit”

Ultima oră

Comentariul meu

Publică