fc hermannstadt nu dă drumul la nici un jucător - ștefan băcilă: ”nu vindem pe nimeni! mai bine ne păzim spatele”
foto DigiSport

Acționarul principal al FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă a anunțat că Daniel Paraschiv (23 de ani) rămâne până în vară la Sibiu, deși maghiarii de la MOL Fehervar au făcut o ofertă tentantă.

Echipa din Ungaria, MOL Fehervar a presat în weekend transferul atacantului Daniel Paraschiv. Cum perioada de transferuri se încheie luni noaptea, maghiarii au revenit la Sibiu cu o ofertă îmbunătățită, circa 700.000 de euro, plus bonusuri, în schimbul lui Daniel Paraschiv. MOL Fehervar ocupă locul 10 în campionatul maghiar, în care activează 12 formații. Fehervar are 20 de puncte din 19 jocuri și este în luptă pentru evitarea retrogradării.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Petrolul!

Acționarul principal al echipei FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă spune că oferta de la MOL Fehervar a fost refuzată și jucătorul continuă sub comanda lui Marius Măldărășanu.

”Paraschiv rămâne la Sibiu, chiar dacă maghiarii au făcut o oferta foarte consistentă, am căzut de comun acord cu jucătorul să continue aici. Para se simte foarte bine la Sibiu. La vară, reluăm discuțiile, dacă va veni o ofertă interesantă pentru club și jucător, îi vom da drumul, iar dacă nu, va continua aici, că are contract”.


Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Ștefan Băcilă spune că decizia TAS, de a menține penalizarea echipei cu nouă puncte a determinat clubul să nu vândă jucători în acestă iarnă.  ”Ne-am decis să nu vindem pe nimeni, mai ales în situația în care suntem acum. Nu este  o situație foarte rea, dar mai bine ne păzim spatele” a mai spus acționarul principal de la FC Hermannstadt.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Dinamo Kiev a făcut în acestă iarnă cea mai bună ofertă pentru club și jucător și a pus pe masă circa 1,2 milioane de euro. Atacantul care care are și o selecție și un gol la naționala României a refuzat să meargă într-o zonă aflată în război.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică