pnl

Măgura Cisnădie se întărește pentru sezonul viitor și a semnat cu încă două muntenegrence: portarul Marina Rajcic (Siofok) și interul stânga Ilda Kepic (Buducnost).

Pentru sezonul viitor, Măgura va avea un lot mult mai puternic, capabil să se bată din nou pentru cupele europene.  Prima țintă pentru Cisnădie a fost aducerea a doi portari de valoare, goalkeperii fiind în sezoanele trecute punctul forte al echipei.

Măgura avea deja acontate trei straniere: interul stânga Emilia Galinska (Zaglebie Lublin), interul dreapta Natalya Vasileuskaya (Gloria Buzău) și portarul Marta Batinovic (Gloria Buzău).


Antrenorul Alexandru Weber a optat recent pentru alte două muntengrence, care ar putea aduce un plus important pentru sezonul viitor. Astfel, portarul Marina Rajcic (29 ani) a impresionat în acest sezon la Siofok, iar din vară vine la Cisnădie, alături de colega sa de la naționala Muntenegrului, Marta Batinovic. Apoi, interul stânga Ilda Kepic se va alătura și ea echipei sibiene. Kepic vine de la Buducnost Podgorica, echipă care a jucat în acest sezon în Liga Campionilor.

Cu siguranță, după dezamăgirea din acest sezon, când a avut un lot subțire, lista de plecări de la Măgura va fi una lungă. Prima plecare certă este cea a portarului Ana Maria Măzăreanu, care a optat pentru Gloria Buzău.

Măgura este pe locul 9 în campionat și a fost eliminată și din Cupa României, astfel că echipa lui Alexandru Weber nu mai are nicio șansă să joace în Europa în sezonul viitor.

cisnădie mizează pe muntenegrence - rajcic și kepic vin din vară la măgura
 Ilda Kepic

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică