studenții din sibiu se mobilizează pentru a o găsi pe angelika - tânăra e dispărută de aproape o lună

Angelika Maurer a dispărut la începutul lunii și, de atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea. Cercetările au început în 15 februarie, atunci când fratele ei a cerut ajutorul autorităților. Tânăra a fost căutată neîncetat, atât de polițiști, cât și de prieteni, însă fără succes. În urma verificărilor efectuate, s-au aflat noi detalii, atât despre o posibilă zonă în care ar fi mers, cât și despre articolele vestimentare pe care le purta în ziua dispariției. Polițiștii urmează să desfășoare, joi, noi căutări, de această dată fiind ajutați și de către voluntari – studenți ai Universității „Lucian Blaga”, unde învață și tânăra. 

Angelika, tânăra în vârstă de 25 de ani, a fost dată dispărută în data de 15 februarie. Fratele ei este cel care a anunțat poliția, fiindcă nu mai știa nimic de ea de câteva zile. Oamenii legii au început imediat căutările, însă până în prezent, nu au găsit-o. De aceea, aceștia cer sprijinul sibienilor, mai exact, studenților Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), acolo unde studiază și tânăra. 

Angelika ar fi plecat în data de 8 februarie de la căminul situat pe Bulevardul Victoriei, îndreptându-se spre Calea Poplăcii – Pădurea Dumbrava. Aceasta este și zona pe care oamenii legii vor să o verifice acum, deoarece, în urma anchetei aflată în desfășurare, există „elemente obiective că s-ar găsi acolo”, potrivit surselor Ora de Sibiu. 


„IPJ Sibiu solicită sprijin – voluntari – pentru activitatea de căutare în Pădurea Dumbrava, în data de 02.03.2023, în intervalul orar 10:00-14:00”, este mesajul redirecționat către studenți. 

Vă reamintim că Angelika Claudia Maurer are o înălțime de 165 cm, o greutate de aproximativ 75 kg, ochi verzi, păr șaten deschis de lungime medie. Aceasta era îmbrăcată, în ziua dispariției, cu un palton de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă și încălțăminte de tip UGG de culoare neagră. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică