șoferul care a circulat cu 210 km/h pe autostradă la sibiu - „am greșit, îmi asum”

Șoferul în vârstă de 37 de ani, care a fost prins gonind pe autostrada Deva – Sibiu cu peste 200 km/h, locuiește în comuna Șelimbăr și este cetățean străin, stabilit în România. Acesta spune că își asumă greșeala și că a plătit deja amenda pe care i-au aplicat-o polițiștii. 

Polițiștii rutieri au acționat, sâmbătă, în sistem cascadă pentru prevenirea și combaterea încălcării regimului legal de viteză, în trei puncte de pe autostrada A1, și anume la Săliște, la Sebeș și la Cristian. 

Astfel l-au putut depista și pe un șofer în vârstă de 37 de ani care circula cu viteza de 210 km/h. În urma informațiilor transmise de către reprezentanții IPJ Sibiu și publicate de Ora de Sibiu, conducătorul auto a avut câteva declarații de făcut. „Eu nu sunt din București, ci din Șelimbăr. Am greșit și îmi asum”, a spus șoferul, întrebat de Ora de Sibiu, care au fost motivele pentru care a condus cu o asemenea viteză și dacă a avut vreo urgență. 


Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, pe care spune că a plătit-o deja. „Am achitat 650 de lei”, a spus acesta, având posibilitatea să plătească la jumătate. În plus, pentru că a depășit regimul de viteză, a rămas fără permis pentru 120 de zile. 

Bărbatul este cetățean străin, dar locuiește în România, la Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică