tânărul mort în accidentul dintre sibiu și poplaca s-a sinucis. dennis le-a spus prietenilor că își va lua viața

Dennis, tânărul decedat în accidentul de marți noaptea, produs pe drumul dintre Sibiu și Poplaca, s-a sinucis. Băiatul le-a spus prietenilor că își va lua viața. Aceștia au anunțat poliția, astfel că mai multe echipaje au fost mobilizate în zona Pădurea Dumbrava. Oamenii legii au încercat să îl salveze, însă la un minut distanță de la ultimul apel la 112 dat de amicul tânărului, s-a produs accidentul mortal. 

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală în urma accidentului mortal produs marți noaptea pe drumul care leagă Sibiu de Poplaca. Dennis, șoferul în vârstă de 23 de ani, s-a sinucis. Băiatul a călcat pedala de accelerație și a intrat în mod intenționat în copacul de pe marginea șoselei. Impactul a fost fatal.

Prietenii și poliția au încercat să îl salveze

Tânărul a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide. Acesta le-a trimis mesaje prietenilor și le-a spus că își va lua viața. Speriați fiindcă nu au mai putut da de el, aceștia au sunat la 112. Echipaje de poliție s-au deplasat către zona indicată de aceștia, spre Pădurea Dumbrava, în încercarea de a-l face pe Dennis să se răzgândească.

„În referire la împrejurările producerii accidentului rutier înregistrat la data de 28 martie, pe DJ 106R, Sibiu – Poplaca, soldat cu decesul conducătorului auto, un sibian în vârstă de 23 de ani, menționăm faptul că polițiștii sibieni iau în calcul ipoteza unui act suicidal. Aceasta în contextul în care, la data de 28.03.2023, două persoane, cunoștințe ale bărbatului au apelat 112, pentru a reclama faptul că acesta le-ar fi trimis mesaje telefonice, anunțând că intenționează să se sinucidă, fără a preciza modalitatea în care ar recurge la o asemenea faptă. În zona semnalată, respectiv Pădurea Dumbrava, au fost direcționate mai multe echipaje de ordine publică și poliție rutieră, în vederea depistării persoanei în cauză”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


VEZI AICI CINE ERA DENNIS, BĂIATUL DECEDAT ÎN ACCIDENTUL DE MARȚI 

Din păcate, la un minut distanță de la doilea apel 112, în dispeceratul I.P.J. Sibiu s-a primit sesizarea că pe DJ 106R, la ieșirea din municipiul Sibiu, un autoturism ar fi lovit un copac, echipajele de ordine publică ajungând imediat la fața locului și confirmând faptul că autoturismul fusese condus de către persoana care amenințase cu sinuciderea, în speță sibianul în vârstă de 23 de ani, decedat în urma impactului violent.

Rudele tânărului sunt în stare de șoc și nu își pot imagina ce anume l-a făcut pe Dennis să recurgă la un asemenea gest. Potrivit acestora, băiatul nu părea să aibă probleme.

Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest nefericit eveniment.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică