cauza penei de curent de miercuri noapte - zeci de străzi aflate în zona bulevardul victoriei și vasile milea au rămas în beznă

Bulevardul Victoriei a rămas în beznă miercuri seara, căminele studențești din zonă fiind cele mai afectate. Numeroși studenți s-au îngrijorat, mai ales atunci când curentul electric a revenit de câteva ori, dar doar pentru câteva secunde. Cauza principală a penei de curent se pare că a fost defectarea unei cablu subteran de medie tensiune. 

Miercuri, 29 martie, Bulevardul Victoriei a rămas în beznă, în urma unei defecțiuni la rețeaua electrică. Situația a fost agravată de faptul că alimentarea cu energie electrică a revenit temporar de câteva ori, doar pentru câteva zeci de secunde, înainte de a fi întreruptă din nou, lucru care poate afecta aparatura electrică.

Citește și: Pană de curent repetitivă pe Bulevardul Victoriei din Sibiu – Studenții afectați VIDEO

„În data de 29.03.2023, la ora 21:27, a avut loc un incident în rețeaua electrică, cauzat de defectarea unui cablu subteran de medie tensiune, dintre posturile de transformare PT20 și PT25 Sibiu. Evenimentul a afectat 19 Posturi de Transformare, respectiv zona străzilor cuprinsă între bulevardele G-ral V. Milea și Victoriei. Echipele de deservire operativă ale Distribuție Energie Electrică Romania, Sucursala Sibiu, prin manevrele specifice de identificare, au izolat cablul defect, realimentand cu energie electrică toți consumatorii, la ora 23:06” au transmis reprezentanții Distribuție Energie Electrică România.

Ultima oră

Comentariul meu