pază, protecție, monitorizare și intervenție în sibiu - cu safeside ccr ești în siguranță!

Pază și Protecție, Monitorizare și Intervenție, Analize de Risc la Securitatea Fizică a obiectivelor, Gardare Personală, Sisteme de Securitate, Planuri de Pază și Consultanță sunt doar câteva dintre serviciile din portofoliul SAFESIDE CCR. Dacă locuiești în Sibiu este imposibil să nu fi auzit sau să nu-i fi văzut măcar o dată pe agenții din echipa lor. Profesioniști și bine pregătiți, băieții de la SAFESIDE CCR sunt prezenți la mai toate petrecerile din oraș, la evenimente artistice, culturale și sportive asigurând ordinea și liniștea. Multe fabrici, șantiere și magazine sunt păzite temeinic tot de ei și, de asemenea, multe personalități publice importante care au ajuns în urbea de pe Cibin au fost protejate de aceiași agenți.

SAFESIDE CCR, firmă de pază licențiată de I.G.P.R., a fost înființată în anul 2020 de către Ciprian Cotîrlea, sibianul care vreme de mai bine de 15 ani a lucrat în acest domeniu pe raza județului. Experiența și devotamentul pentru această meserie l-a determinat să își deschidă o firmă, astfel încât să poată forma și pregăti noile generații.

Pază fixă, monitorizare și intervenție

SAFESIDE CCR este firma de pază din Sibiu unde găsești orice tip de serviciu de profil pe care ți-l dorești. Fie că vorbim de pază umană la diferite obiective, precum instituții publice, pub-uri, cluburi sau evenimente de mare anvergură, cum sunt festivalurile, concertele sau evenimentele sportive, ori despre monitorizare și intervenție în magazine, baruri, cafenele, săli de jocuri, instituții și centre medicale, agenți cu experiență și bine pregătiți se vor asigura că tu și bunurile tale sunteți în siguranță!

SAFESIDE CCR oferă servicii complete în domeniul securității fizice și are parteneriate cu mai multe instituții din Sibiu, cum ar fi Baia Populară, școli și fabrici, dar și cu diferite pub-uri și cluburi, precum Cotton, Oldies Pub, Caro, Liquid și Faust Cafe. Petrecerile de la Backyard, Baro și Sunset Fest se desfășoară fără evenimente neplăcute tot datorită agenților de la SAFESIDE CCR.

Firma de pază din Sibiu asigură servicii de monitorizare și intervenție în parteneriat cu societăți de top la nivel național. Astfel de servicii sunt extrem de avantajoase pentru a detecta la timp incidentele, dată fiind monitorizarea continuă și, ulterior, intervenția operativă.

Agenți pregătiți, sub îndrumarea unui profesionist

Mulți dintre angajații SAFESIDE CCR sunt oameni calificați, cu experiență, care fac parte din pepiniera veche a agenților de pază din Sibiu. Dar, o parte dintre ei, sunt tineri formați și instruiți de Ciprian Cotîrlea, un adevărat profesionist în domeniul pazei și securității.

Sibianul a participat la o mulțime de cursuri de pregătire profesională atât în România, cât și în afara granițelor. În luna iulie 2021, în Ucraina, a participat și a câștigat împreună cu echipa României locul 3 la Campionatul Mondial al Gărzilor de Corp. În octombrie 2021, a participat în Republica Moldova la „Cupa deschisă a Detașamentelor cu Destinație Specială”, iar în luna septembrie 2022 a participat la cursuri de specializare în Polonia, organizate de European Security Academy, cel mai titrat centru privat de pregătire militară din Europa. În pregătirea profesională proprie se mai adaugă cursuri cu specializarea „Garda de corp” organizate de Academia Națională Bodyguard, la București precum și cursuri tactice de tragere cu arma, organizate de ESA România, la Cluj-Napoca. Cursurile de pregătire sunt extrem de necesare în acest domeniu. Agenții de pază sunt, la fel ca oamenii legii, eroi ce ne protejează la fiecare pas. Prin puterea exemplului, Cotîrlea le-a insuflat și noilor generații această meserie făcută, până la urmă, din pasiune.

SAFESIDE CCR ofertă și servicii de gardare personală. Multe dintre personalitățile importante care au ajuns în orașul de pe Cibin au fost protejate de Ciprian Cotîrlea. „Am avut și solicitări pentru gardă de corp în Sibiu, dar și în străinătate. De-a lungul timpului am însoțit personalități importante, printre care Julio Iglesias și Salman Khan”, povestește sibianul.

Așadar, dacă aveți nevoie de servicii de pază, echipa SAFESIDE CCR este pregătită să vă ofere SOLUȚII COMPLETE DE SECURITATE.

Mai multe detalii puteți obține și pe www.safesideccr.ro, pe pagina de Facebook, dar și pe pagina de Instagram.

Ultima oră

Comentariul meu