patronul firmei ”bismobil kitchen” a fost prins - mihail șaran evadase în urmă cu șapte zile
foto Captură video Realitatea.md

Patronul firmei ”Bismobil Kitchen”, a fost prins după ce evadase în urmă cu șapte zile dintr-un tribunal din Republica Moldova.

Șaran a păcălit peste 100 de români cu peste 800.000 de euro. Mihail Șaran fugise în urmă cu o săptămână chiar de la tribunal, unde se discuta arestarea sa, scrie ȘtirileProTV.

Reuşise să fugă chiar de la tribunal, pe 7 aprilie, după ce îşi dăduse jos brăţara electronică de monitorizare, cu puţin timp înainte ca instanţa din Chişinău să decidă arestarea sa, a anunţat Poliţia din Republica Moldova. Până atunci, el fusese în arest la domiciliu.


CITEȘTE ȘI: VIDEO – Patronul firmei de mobilă care a dat zeci de țepe la Sibiu, a evadat din închisoare – Șeful BisMobil Kitchen e căutat de poliție

După ce a fost reținut, vineri, Șaran a fost dus în arest preventiv. Întrebat cum a reuşit să-şi scoată brăţara, când a evadat la 7 aprilie, patronul firmei de mobilă a răspuns: „Simplu”.

Șeful Bismobil Kitchen a fost reținut pe 19 ianuarie 2023, la Aeroport. El urma să părăsească Moldova, cu bilet fără retur spre Moscova. Ulterior, acesta a fost plasat în arest preventiv.

Ultima oră

Comentariul meu