ședință „mută” la consiliul local sibiu - transmisiunea de pe site-ul primăriei n-a avut sunet

Consilierii locali s-au întrunit, miercuri, în ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Sibiu pentru a vota două proiecte de hotărâre – unul dintre ele inclus pe ordinea de zi suplimentară. Ședința a avut loc online, pe platforma Zoom, aceasta fiind transmisă în direct și pe site-ul primăriei. Din cauza unor probleme tehnice, sibienii nu au putut auzi ce au vorbit consilierii. 

Două proiecte de hotărâre au votat consilierii locali în ședința extraordinară de miercuri. Primul proiect a privit participarea Municipiului Sibiu în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate, iar cel de-al doilea, aflat pe ordinea de zi suplimentară, a prevăzut implementarea proiectului „Extindere insule ecologice digitalizate în Municipiul Sibiu”. 

Ambele proiecte au fost votate favorabil și au fost astfel aprobate. Ședința însă a fost una „silențioasă”, iar sibienii care au urmărit-o pe site-ul Primăriei nu au putut auzi ce au vorbit consilierii și primarul Astrid Fodor din cauza unor probleme tehnice. Ședința extraordinară a avut loc pe platforma Zoom. 


Citește și: Programul „Rabla” local – Primăria va plăti câte 3.000 lei pentru casarea a o mie de autovehicule uzate

Citește și: Primăria vrea să amenajeze 90 de insule ecologice în zonele de blocuri din Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu