foto video accident pe strada dorobanților - vinovatul a acroșat șase mașini și a fugit de la fața locului

Un șofer a reușit să acroșeze mai mai multe mașini „dintr-o singură lovitură”, apoi a plecat de la locul accidentului de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere aflate în zonă.

Miercuri noaptea, în jurul orei 23, un șofer a intrat pe interzis pe Strada Dorobanților din Sibiu. Vinovatul s-a „urcat” pe mai multe mașini parcate, așa cum reiese și din filmarea surprinsă de camera de supraveghere, apoi a plecat de la locul accidentului de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Mașina respectivă a venit dinspre Podul Gării pe sens unic, pe interzis, și a acroșat în jur de 6 mașini. Nu știm cine ar putea fi, vinovatul a fugit de la locul faptei, iar mașina i-a fost găsită după blocuri. Am fost la poliție și am făcut plângere. Au zis că îl caută pe proprietar și ne contactează” ne-a spus Nicolae, unul dintre șoferii a cărui mașină a fost afectată.


Astfel de accidente nu sunt un lucru nou, un alt locatar de pe strada Dorobanților ne-a transmis faptul că acum șase luni, un alt șofer a intrat pe interzis și i-a lovit mașina.

„La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 23,00, prin apel 112, o persoană a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dorobanților din municipiul Sibiu, pe sens interzis, un șofer a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat mai multe autoturisme parcate. La sediul Biroului Rutier Sibiu s-au prezentat în cursul acestei zile proprietarii a 6 autoturisme avariate. Până în prezent, șoferul care ar fi provocat evenimentul rutier nu s-a prezentat în vederea întocmirii documentelor. Facem precizarea că, în conformitate cu prevederile articolului 79, aliniatul 2 din O.U.G. 195/2002R, ”conducătorii de vehicule implicați într-un accident de circulație în urma căruia au rezultat numai avarierea vehiculelor și/sau alte pagube materiale sunt obligați să se prezinte la unitatea de poliție competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citește și: Șoferul care a lovit opt mașini pe strada Dorobanților s-a predat la poliție – A luat amendă și s-a ales cu permisul suspendat

Ultima oră

Comentariul meu