tur cu bicicletele prin sibiu - urban bike revolution dă startul sezonului velo
Sursă foto: Facebook/ Urban Bike Revolution

Iubitorii de sport se pot bucura de o excursie cu bicicletele chiar în inima orașului. Luni, 1 mai, sibienii sunt invitați să ia parte la deschiderea sezonului velo. 

„Începând cu 2022 ne-am propus să transformăm celebra zi de 1 mai în ziua în care deschidem în mod simbolic sezonul velo, prin crearea unui eveniment de tip tur de bicicletă pe străzile orașului. Este aceea zi în care, pornind din Piața Mare, explorăm orașul și ajungem prin diverse cartiere și pe străzi care în viața de zi sunt foarte aglomerate.În acest fel demonstrăm că bicicleta este poate soluția cea mai convenabilă pentru deplasările în spațiul urban și cea mai accesibilă tuturor”au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.


Părinții sunt încurajați să vină la tur cu cei mici pentru a le arăta orașul dintr-o perspectivă pe care nu au oportunitatea de a o explora în fiecare zi. Evenimentul are loc luni, 1 mai, începând cu ora 15:00.

Evenimentul face parte din programul Laboratorul de Mobilitate Urbană și este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunității, și susținut de Green Hill, DeniUtilCom și ActionSport.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică