beat la volan, prins pe calea dumbrăvii
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în 1 mai, doi șoferi care au săvârșit infracțiuni la nivel rutier. Unul a fost prins băut în trafic, iar celălalt nu avea permis de conducere. 

Astfel, în jurul orei 15:45, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către un sibian în vârstă de 64 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.beat la volan, prins pe calea dumbrăvii


Puțin mai târziu, în jurul orei 16:00, tot pe Calea Dumbrăvii, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 42 de ani fără permis de conducere. În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu