țeparii care se dau drept surdo-muți au revenit la sibiu - acționează la shopping city și lidl-ul din arhitecților
Sursa foto: Mihai Deneș
Grupul de bărbați care se prefac surdo-muți pentru a lua bani de la sibieni a revenit, de data aceasta la Shopping City Sibiu. Totodată, bărbații au fost observați cerând bani și la un supermarket din Cartierul Arhitecților, tot luni, 8 mai.

Grupul de indivizi care cere fonduri în mai multe locații din Sibiu pentru o asociație de surdo-muți, care nu există, a revenit în supermarket-urile din Sibiu.

Un sibian a fost abordat de mai mulți indivizi din acest grup luni, în jurul orei 20:00. „Nici nu am apucat să mă dau jos din mașină că un bărbat de aproximativ 25 de ani a venit la mine cu un clipboard în mână. Am recunoscută de pe facebook fișa cu asociația regională de surdo-muți și i-am spus că am donat unui alt coleg, după care a plecat. Ulterior am mers până în Carrefour, printre raioane a venit la mine altcineva și i-am zis că i-am dat colegului. Când am ieșit i-am zis domnului de la pază de la Carrefour să fie atent la ei. Am povestit cu un prieten din Sibiu și a zis că a pățit aceeași întâmplare la Lidl-ul din cartierul Arhitecților. Pe foi aveau donații între 20 și 100 lei”, spune Raul.

țeparii care se dau drept surdo-muți au revenit la sibiu - acționează la shopping city și lidl-ul din arhitecților
Sursa foto: Mihai Deneș

Nu este prima dată când sibienii care merg la cumpărături sunt abordați de acest grup. În luna ianuarie, o tânără a fost agasată de aceeași indivizi la Promenada Mall, după ce le-a cerut mai multe informații despre asociația reprezentată, moment în care bărbații s-au enervat.(DETALII AICI).


Citește și: Sibieni pacăliți si agasați în Promenada Mall de niște țepari – Cer bani pentru o asociație de surdo-muți care nu există

Grupuri de indivizi care se recomanda ca surdo-muți au fost văzute și în alte zone ale țării, precum Cluj sau București, iar mai multe persoane au depus plângeri la poliție. În schimb, în cadrul Poliției Sibiu nu au fost înregistrate plângeri în acest sens până în prezent.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică