acs mediaș s-a mutat pe terenul ”gaz metan 2” - ionuț buzean ”sper să jucăm barajul pe stadionul mare”

ACS Mediaș a evoluat în ultimul meci din Liga 4 pe terenul ”Gaz Metan 2”, cunoscut sub denumirea veche de ”8 Mai” și care este situat lângă Stadionul Gaz Metan.

Echipa pregătită de Dumitru Solomon s-a mutat de pe ”Sparta”, acolo unde a jucat din startul sezonului, pe ”Gaz Metan 2”, acolo unde are parte de un gazon mult mai bun. ACS Mediaș a disputat primul meci pe ”Gaz Metan 2”  sâmbăta trecută, în ultima etapă de Liga 4, în care s-a impus cu 8-0 în jocul cu Unirea Miercurea Sibiului (Sursă foto – Tudor Bârsan).

Medieșenii se antrenează și joacă meciurile din finalul acestui sezon pe ”Gaz Metan 2”, care nu este administrat de Transgaz.

ACS Mediaș este ca și campioană județeană și va merge la barajul de promovare cu Gheorgheni, lider detașat în campionatul județean din Harghita. Meciurile de baraj se vor disputa în sistem eliminatoriu, în data de 17 iunie 2023, ora 18:00, turul, la Gheorgheni, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul, la Mediaș.


Conducătorul echipei ACS Mediaș, Ionuț Buzean speră să se ajungă la un acord cu Transgaz și echipa să poate juca pe terenul principal Gaz Metan, unde ar putea găzdui mai mulți spectatori.

”Ne-am dori să jucăm barajul pe Stadionul Gaz Metan, cel principal, dar contează mult și taxa, acolo un joc ne costă peste 7000 de euro.  Se va discuta la nivel de conducere cu Transgaz și sper să fie mai deschiși către noi și să ajungem la un acord, să putem juca acolo. După estimările noastre, la baraj vor veni peste 3000 de oameni și terenul principal ar fi cea mai bună soluție. Dacă nu, pe terenul al doilea, unde ne-am mutat recent, încap circa 7-800 de spectatori” a spus președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean.

Acesta a îmbrăcat tricoul alb-negru în 16 sezoane, timp în care a evoluat a strâns peste 300 de meciuri în Liga 1, Liga 2, Cupa României și în preliminariile Europa League.

acs mediaș s-a mutat pe terenul ”gaz metan 2” - ionuț buzean ”sper să jucăm barajul pe stadionul mare”

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică