mărturia șoferului de autobuz, în urma accidentului mortal de pe calea gușteriței - tânărul decedat „nu avea centura pusă”
Sursa: WhatsApp/Radare Sibiu

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a decedat, duminică după-amiaza, în urma unui accident înfiorător petrecut pe Calea Gușteriței din Sibiu. Mașina pe care acesta o conducea s-a izbit violent de un autobuz din flota Tursib, oprit în stație, iar impactul a fost devastator. Martorii spun că tânărul ar fi condus cu o viteză peste limita legală, în timp ce șoferul autobuzului a declarat că acesta nu avea nici centura de siguranță pusă. 

Un accident rutier grav a avut loc, duminică după-amiaza, pe Calea Gușteriței din Sibiu. Un bărbat a intrat cu mașina într-un autobuz Tursib aflat în stație. Impactul a fost extrem de violent și a condus la decesul acestuia. Cristi S. avea doar 24 de ani. 

VEZI AICI CINE ESTE TÂNĂRUL DECEDAT ÎN ACCIDENT 

mărturia șoferului de autobuz, în urma accidentului mortal de pe calea gușteriței - tânărul decedat „nu avea centura pusă”

Șoferul autobuzului despre tânărul decedat: „Nu avea centura pusă”

Șoferul autobuzului a povestit, pentru observatornews.ro, că a auzit un zgomot puternic și a coborât pentru a vedea ce s-a petrecut. Potrivit acestuia, șoferul, care se afla în stop cardio-respirator, nu avea centura de siguranță pusă. „Am simțit bubuitura tare în acel moment. Când m-am dat jos și m-am uitat la el, deja era în spatele nostru. Am tras de ușă să pot să-l dau jos. Era ușa blocată. Nici nu avea centura pusă”, a spus șoferul autobuzului. 

Persoana care a sunat la 112 este pasagera autobuzului. „Mi-a zis să sun la ambulanță. Când m-am uitat am văzut o mașină care era în spatele autobuzului distrusă și începea să ia foc”, a declarat pasagera din autobuz.


Incendiul a fost stins de șoferul autobuzului, tânărul fiind scos din mașină de echipajul de descarcerare din cadrul ISU Sibiu. Imediat, medicii au început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, acesta a decedat. „L-au resuscitat peste 40 de minute, eu știu… jumătate de oră, 40 de minute. Și nu și-a mai revenit”, a mai spus șoferul autobuzului. 

Alte persoane rănite nu au fost. Atât șoferul autobuzului, cât și pasagera, au scăpat doar cu o sperietură groaznică. 

Sursa: observatornews.ro

Ultima oră

Comentariul meu

Publică