polițistul vedetă al sibiului, viorel teacă, și-a dat demisia - „vreau să fiu fericit”

Cunoscutul polițist sibian, Viorel Teacă, și-a dat demisia din Poliția Română, după 27 de ani dedicați dreptății. Teacă a făcut dezvăluirea miercuri dimineața, pe pagina sa de facebook.

Polițistul sibian Viorel Teacă a postat, în luna februarie, tot pe rețele de socializare un filmuleț care lăsa loc interpretărilor. În videoclipul „A fost o onoare să lucrez în Poliția Română! Vă Iubesc”, îndrăgitul polițist apărea cântân la pian.

Contactat de Ora de Sibiu, Viorel Teacă nu a vrut să comenteze mai multe detalii referitoare la subiectul retragerii sale din Poliția Română la momentul respectiv, însă astăzi polițistul a făcut publică decizia de a demisiona din Poliție pe facebook.


„Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Poliția Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau să fiu fericit oameni buni și să trăiesc în prezent.

P.S. Cât despre voi(societatea civilă), vă iubesc nespus odată ce am ales sa mă întorc în rândul vostru și să redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și sa cunosc atâția polițiști minunați! Norris, te iubește tati tău”, scrie Viorel Teacă în postare.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică