interstar sibiu a cucerit cupa elitelor u 16 - a câștigat finala cu farul constanța
ASFC Interstar Sibiu a reușit o performanță de răsunet și a câștigat Cupa Elitelor la Under 16, după ce a câștigat miercuri finala de la Buftea, 2-0 cu Farul Constanța. 
Interstar a jucat finala Cupei Elitelor U16, contra Farul Constanța, la Buftea, pe terenul cu iarbă din incinta bazei sportive a Federației Române. Sibienii au început bine și au deschis scorul în minutul 5, după o lovitură liberă de pe linia de tușă, David Mogoe reușind să înscrie cu capul. În repriza secundă, pe o contră rapidă, Edmond Lenghel a stabilit scorul la 2-0 pentru Interstar în finala Cupei Elitelor U16. Farul a avut o bară, dar sibienii au meritat victoria.
Trupa lui Caius Băra a fost excelent organizată în defensivă pe parcursul celor 80 de minute, reușind un joc eficient.
La final, juniorii U 16 de la Interstar au primit trofeul și medaliile pentru Cupa Ligii Elitelor, ediția 2022-2023.
interstar sibiu a cucerit cupa elitelor u 16 - a câștigat finala cu farul constanța
Sibienii, calificați și în Supercupa la U 16
Traseul echipei sibiene până în finala cupei a fost următorul: 2-0 cu LPS Bihorul Oradea (șaisprezecimi), 6-0 cu Dunărea Călărași (optimi), 2-1 cu Universitatea Craiova (sferturi), 3-1 cu Rapid București (semifinale).
În campionat, în Liga Elitelor U16, Interstar Sibiu a terminat pe poziția secundă în clasamentul regular, apoi pe aceeași poziție și în play-off, fiind devansată de Universitatea Craiova.
După ce a cucerit cupa, Interstar va juca și Supercupa Ligii Elitelor U 16, pe 6 iunie, la Buzău, unde va avea ca adversară tot pe Farul Constanța, echipă care a câștigat titlul.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică