dan fleșeriu nu merge antrenor la csm constanța - ”sunt discuții cu alte cluburi, dar nimic concret”

Dat în urmă cu o lună de presa centrală ca viitor antrenor al echipei feminine de baschet CSM Constanța, sibianul Dan Fleșeriu (47 ani) a dezmințit preluarea echipei de la malul mării. 

Dan Fleșeriu are în continuare tatonări cu cluburi de primă ligă din baschetul masculin, dar nu a avut nicio discuție cu echipa feminină CSM Constanța, așa cum s-a speculat în presa centrală. ”Îmi doresc să ajung la o echipă bună, dar Constanța nu și-a manifestat interesul. Sunt discuții cu alte cluburi, au tot fost, dar deocamdată nu este nimic concret” a explicat tehnicianul.

În perioada 2015-2021, Fleșeriu a pregătit echipa masculină BC CSU Sibiu. După despărțirea de CSU, el a semnat în martie 2022 cu Dinamo București, unde a stat un singur meci, renunțând la colaborare din motive medicale. ”La primul antrenament cu Dinamo, am luat covid de la unul dintre jucători, iar situația medicală s-a complicat și a trebuit să iau o pauză de două luni. Am discutat fie să continuăm online, fie să reziliem, cei de la Dinamo au ales a doua variantă, era si o situație dificilă, se luptau pentru salvarea de la retrogradare”.


Actualmente, Dan Fleșeriu este antrenor la grupa U 16 de fete de la CSS Sibiu, unde are însă și grupe mai mici, de fetițe născute în 2014. ”CSS este un club departamental, bugetul este mic și trebuie mereu să apelezi la sponsorizări sau să faci deplasări lungi în ziua jocului, nu sunt cele mai bune condiții pentru performanță. Sunt la secția de fete de 24 de ani și din fiecare generație ies 2-3 junioare care joacă la prima ligă. La băieți, CSU și Alpfa strâng juniorii mai buni din județ, sunt cluburi private”.

”CSU a jucat cel mai bun baschet de echipă”

Fost antrenor la CSU Sibiu în perioada 2015-2021, Dan Fleșeriu nu ratează jocurile galben-albaștrilor din Sala Transilvania. Tehnicianul a apreciat ca extrem de meritate medaliile de bronz reușite la finele sezonului trecut de către echipa lui Tomas Rinkevicius. ”Am fost sezonul acesta la aproape toate meciurile CSU Sibiu. Medalia de bronz este  un rezultat extrem de important, în condițiile în care echipa s-a calificat norocos în primele 10, câștigând în ultima etapă, la Ploiești. După intrarea în Top 10, echipa a început să joace extraordinar de bine și este foarte meritat ce s-a întâmplat la final, să termine pe podium. CSU a fost ce mai echipă dintre toate prezente în play-off, fără să aibă individualități, a jucat cel mai bun baschet colectiv, a fost o echipă adevărată” a precizat Dan Fleșeriu.

dan fleșeriu nu merge antrenor la csm constanța - ”sunt discuții cu alte cluburi, dar nimic concret”

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică