ochelarii poleiți cu aur, returnați de cea care i-a sustras din magazinul din sibiu

O femeie a furat două perechi de ochelari dintr-un magazin din centru Sibiului. Paguba a fost de 15.000 de lei. La aproape o oră după ce a făcut acest lucru, femeia a sunat proprietarul magazinului pentru a anunțat că va returna bunurile furate. 

YouTube video

În cursul zilei de vineri, 2 iunie, o femeie a intrat în magazinul OptyU de pe strada Nicolae Bălcescu, și a furat două perechi de ochelari. Fără emoții, femeia le-a admirat și apoi le-a aruncat în geanta pe care o purta pe umăr. Acesta nu este prima dată când femeia în cauză a „atacat” un magazin OptyU. Pe 9 mai, ea împreună cu o prietenă au furat alte 4 pereche de ochelari din magazinul din Shopping City.

A returnat ochelarii după o oră

La o oră de la accidentul de pe Nicolae Bălcescu, femeia a sunat proprietarul magazinului pentru a transmite faptul că va returna ochelarii furați. Acesta a adus cele patru perechi de ochelari pe care i-a furat, fiind nevoită să plătească o pereche deoarece erau foarte zgâriați.


ochelarii poleiți cu aur, returnați de cea care i-a sustras din magazinul din sibiu

„În data de 9 mai prima dată au furat patru perechi, iar ieri două perechi. În 9 mai când au furat celelalte perechi a mai fost cu cineva, cu o tipă brunetă. După ce am postat-o peste tot, m-a sunat, a venit și i-a returnat pe cei pe care i-a furat ieri și celelalte două perechi pe care le-a furat în 9 mai. O pereche era foarte zgâriată și atunci i s-a spus că așa ceva nu avem cum să primim și că trebuie să îi plătească. Colegii mei i-au dat un bon pe o singură pereche. Mai sunt de recuperat două perechi care se află la prietena ei cu care a venit în 9 mai. Nu am făcut o plângere încă, dar o să mergem și la poliție” a spus Oana Tarcea de la OptyU.

Citește și: Ochelari placați cu aur, furați de o tânără dintr-un magazin din Sibiu – Paguba depășește 15.000 lei

Ultima oră

Comentariul meu

Publică