tinerii care au dat spargerea la play off în sibiu au fost arestați

Cei trei tineri care au spart localul Play Off din zona Sălii Transilvania și au furat bani, băuturi alcoolice, un telefon mobil, dar și o mașină pe care au condus-o până pe autostradă, au fost arestați preventiv.

“La data de 7 iunie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a celor trei tineri pentru 30 de zile”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Reamintim faptul că, la data de 6 iunie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, doi din județul Sibiu și unul din județul Vaslui, bănuiți că, la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 03,45, ar fi pătruns fără drept în incinta unui local din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras un telefon mobil, pachete de țigări, băuturi alcoolice, bani și cheile unui autoturism. Ulterior, tinerii ar fi sustras autoturismul parcat în apropierea localului, distrugând bariera de acces în parcare, și l-ar fi condus până pe A1, la km. 289, la limita cu județul Alba, unde au fost depistați de către polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu – Vâlcea – Deva.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, distrugere și conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică