tinerii de la liceul de artă din sibiu, prezenți la palatul parlamentului cu o expoziție caritabilă
sursa foto: Facebook/ Constantin Șovăială

Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu și-au expus picturile în cadrul unei expoziții cu vânzare organizată în București, având un scop nobil: sprijinirea copiilor defavorizați. Evenimentul a fost aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputaților și a fost coordonat de profesorul Florin Viorel.

Expoziția a fost realizată cu sprijinul activ al părinților, care au venit cu ideea acestui proiect. 14 elevi au participat la eveniment, prezentându-și lucrările de artă în fața unei audiențe selecte, alcătuită din parlamentari și personalități din domeniul cultural.


Profesorul Florin Viorel a explicat că această inițiativă a fost posibilă datorită colaborării strânse dintre elevi, profesori și părinți. Tema promovată în cadrul expoziției a fost “Gândirea umană”.

“I-am sprijinit pe profesorii Delia Delca și Florin Viorel să vina alături de elevii săi de la Liceul de Arta Sibiu, în Parlament, pentru o cauză nobilă: SOS satele copiilor! Și-au expus lucrările în Parlament, iar fondurile strânse din vânzarea operelor de artă vor fi donate pentru sprijinirea copiilor din medii vulnerabile, să aibă o viață decentă. Este un gest nobil când niște copii se mobilizează să ajute alți copii. Este un exemplu minunat pentru noi toți” a declarat Constantin Șovăială pe pagina personală de Facebook.
tinerii de la liceul de artă din sibiu, prezenți la palatul parlamentului cu o expoziție caritabilă
“Adevărate talente artistice și adevărate exemple de altruism față de semenii noștri aflați în situații mai ,,delicate” sau cu nevoi speciale! Aceștia au expus sub titlul ,, Gândirea Umană” picturi (lucrări artistice) în incinta Camerei Deputaților, pe care doresc să le valorifice, urmând ca banii obținuți din vânzarea lucrărilor sau din donații sa fie redirecționați spre asociația  „SOS Satele Copiilor” din România! Felicitări pentru gest, și mult succes pe mai departe atât vouă cât si cadrelor didactice de la Liceul de Artă Sibiu, care vă îndrumă spre frumos” a declarat deputatul Daniel Rusu.

Toți banii strânși prin vânzarea lucrărilor vor fi donați către copiii defavorizați din județul Sibiu, reprezentând un sprijin important pentru nevoile lor, prin intermediul asociației “SOS Satele copiilor din România “.

Ultima oră

Comentariul meu