update foto: accident grav între o mașină și o basculantă în cristian - două persoane încarcerate

Un accident rutier grav a avut loc, joi, în localitatea Cristian din județul Sibiu. Un autoturism și un camion au intrat în coliziune, iar în urma impactului, patru persoane au fost rănite. Două dintre ele au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii. 

UPDATE 2

În urma accidentului, pompierii sibieni au intervenit pentru descarcerarea a două persoane, bărbatul de 55 de ani și femeia de 74 de ani. „Bărbatul a suferit un traumatism facial acut, pneumotorax, a fost intubat și este transportat la UPU Sibiu, inconștient. Femeia a suferit o fractură la picior și o contuzie toracică, este transportată la UPU Sibiu conștientă”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul a fost deblocat.

UPDATE 1

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Sibiel, pe raza localității Cristian, la intersecția cu strada X (10), un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Săliște, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autocamion condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mârșa.

„Impactul a dus la rănirea conducătorului autoturismului și a celor doi pasageri din mașina pe care o conducea tânărul, un bărbat și o femeie. Cei doi pasageri sunt o femeie în vârstă de 74 de ani și un bărbat în vârstă de 55 de ani, ambii din Săliște”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


În continuare, traficul este blocat total. Autoturismele și alte vehicule de capacitate mică sunt deviate pe străzi secundare din localitatea Cristian.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Traficul este blocat total la intersecție dintre DN1 (drumul spre Orlat) cu strada X din Cristian, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o basculantă, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

update foto: accident grav între o mașină și o basculantă în cristian - două persoane încarcerate

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată în șanț, lângă zidul unui imobil. Patru persoane sunt implicate în eveniment, două dintre fiind încarcerate. La fața locului sunt mai multe echipaje ale ISU Sibiu și SAJ Sibiu.

update foto: accident grav între o mașină și o basculantă în cristian - două persoane încarcerate

„În accident sunt implicate 4 persoane dintre care două încarcerate. La aceste momente se intervine pentru descarcerarea victimelor. La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere dintre care una cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o ambulanță SAJ”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajul ambulanței a preluat o victimă, un bărbat de 24 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis și un traumatism lombar, transportând-o la UPU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică