piscinele în care ne putem răcori în vara lui 2024 la sibiu și în împrejurimi

Temperaturile cresc de la o zi la alta, iar în curând sibienii vor fi în căutarea locurilor perfecte pentru bălăcit și bronzat. Cum marea este la câteva sute de kilometri de Sibiu, cei mai mulți locuitori se orientează către piscinele din municipiu, dar și din județ.

În județul Sibiu se găsesc mai multe locuri în care sibienii se pot bucura atât de piscine exterioare, cât și de piscine interioare. O parte dintre piscine sunt deja deschise iar altele urmează să se deschidă la începutul lunii iunie.

Piscină exterioară încălzită la Carpentiere Arena

La hotelul de 4 stele din Mărginimea Sibiului, o locație înconjurată de natură, piscina încălzită va fi deschisă în aproximativ zece zile, mai exact la începutul lunii iunie. Pe lângă piscină, sibienii cât și turiștii vor putea beneficia și de saună și ciubăr. Hotelul pune la dispoziția oaspeților o piscină de mari dimensiuni. Mai mult, chiar dacă temperaturile nu sunt caniculare, nu este nici o problemă în a te relaxa în piscina de la Carpentiere Arena, apa fiind încălzită. În weekend-uri urmează să fie organizate petreceri în aer liber cu  DJ. Intrarea va fi de 100 de lei.

piscinele în care ne putem răcori în vara lui 2024 la sibiu și în împrejurimi

Piscină interioară la Aria Sibiu și noi surprize

Piscina Aria este una dintre cele mai mari din Sibiu, având o lungime de 25 de metri şi o lăţime de 15 metri. Adâncimea apei este graduală, de la 1,20 la 1,40 metri, iar temperatura minimă ajunge la 28°C. Piscina Aria este acoperită şi funcţionează pe tot parcursul anului. Prețurile încep de la 40 de lei pentru un copil și 60 de lei pentru un adult. Mai multe detalii despre prețuri se pot găsi aici. De asemenea, pentru sezonul estival, Aria a pregătit o surpriză pentru sibieni.

Citește și: Explozie de distracție la Aria Sibiu. Mega surpriză pregătită pentru primăvara anului 2024

O altă opțiune pentru bălăcit este Aria Măgura Cisnădie. Aici tarifele încep de la 25 de lei pentru copii și 40 de lei pentru adulți. Mai multe despre prețuri se găsesc aici.

piscinele în care ne putem răcori în vara lui 2024 la sibiu și în împrejurimi

Ștrandul din Tălmaciu , deschis după 10 iunie

Ștrandul de la Tălmaciu se va deschide anul acesta între 10 și 15 iunie, în funcție de vreme. Tarifele rămân ca cele de anul trecut, copiii sub 3 ani au intrarea gratuită, pentru copiii între 6 și 14 ani prețul este de 20 de lei, iar pentru cei care au peste 14 ani, prețul intrării este de 30 de lei. La fel ca anul trecut, petrecerea va fi întreținută de un Dj în aer liber, la care se adaugă toboganul, hidromasajele și spumă party.

piscinele în care ne putem răcori în vara lui 2024 la sibiu și în împrejurimi

Tarifele la Ocna Sibiului, la fel ca anul trecut

Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului se va deschide la finalul lunii mai. Prețurile sunt la fel ca anul trecut. Pentru perioada de vară accesul în perimetru este disponibil în două perioade. Între 25 mai și 7 iunie 2024, în intervalul orar 07:00 – 18:00, prețul întreg pentru un bilet de intrare pentru adulți este de 30 lei, în timp ce copiii cu vârsta peste 10 ani plătesc 15 lei pentru o singură intrare. Copiii sub 10 ani beneficiază de intrare gratuită. Parcarea costă 10 lei în acest interval orar. Între orele 18:00 și 20:00, biletele de intrare pentru adulți sunt reduse la 15 lei, iar copiii au intrarea gratuită.

În perioada 8 iunie – 1 septembrie 2024, între orele 07:00 – 18:00, prețul întreg pentru un bilet de intrare pentru adulți se va scumpi și va costa 40 lei, iar copiii cu vârsta peste 10 ani vor plăti 20 de lei. Copiii sub 10 ani beneficiază în continuare de intrare gratuită, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18:00 și 20:00, biletele de intrare pentru adulți sunt reduse la 20 lei, iar copiii au intrarea gratuită.

Citește și: „Litoralul Ardealului” se redeschide înainte de Paști. Prețurile la Ocna Sibiului rămân la fel ca în 2023

piscinele în care ne putem răcori în vara lui 2024 la sibiu și în împrejurimi

Lacul Binder s-a deschis deja

Rapid și aproape de casele sibienilor, Complexul pentru Sport și Agrement Lacul Binder poate reprezenta o altă opțiune pentru a petrece zilele toride care se apropie. Redeschis în prima zi din luna mai, sibienii sunt așteptați să se bucure de nisipul fin de pe plajă și de locul de joacă plutitor. Cei care sunt în căutarea adrenalinei pot opta și pentru sporturile nautice.

piscinele în care ne putem răcori în vara lui 2024 la sibiu și în împrejurimi

Prețuri mai mari, la Baia Populară Sibiu

Baia Populară Sibiu este cel mai vechi SPA din România. S-a redeschis în anul 2021, în urma finalizării lucrărilor de reabilitare și modernizare și rămâne în continuare o opțiune bună pentru bălăcit. Anul acesta tarifele au crescut, astfel, în prezent, adulții care vor să petreacă o oră și jumătate în bazin plătesc 28 de lei, pe când copiii, elevii, studenții, persoanele cu handicap și pensionarii plătesc 17 lei.

piscinele în care ne putem răcori în vara lui 2024 la sibiu și în împrejurimi
Sursa: Facebook/Baia Populară Sibiu

Piscină interioară la Hotel Hilton

Hotelul Hilton din Sibiu dispune de o piscină interioară, la care au acces și cei care nu sunt cazați la hotel. Accesul la piscine este gratuit pentru cazații hotelului, dar accesul este posibil și pentru sibienii care nu sunt cazați, prețul pentru accesul la piscină fiind de la 95 de lei, în timpul săptămânii, iar de vineri până duminică, accesul la piscină este de 100 de lei. Tariful asigura accesul doar la piscină, pentru o zi întreagă.

piscinele în care ne putem răcori în vara lui 2024 la sibiu și în împrejurimi

Ștrandul Aqua Fun

Ștrandul Aqua Fun din Sibiu este o altă destinație unde sibienii se vor putea simți bine în această vară. Până în prezent nu a fost anunțată data deschiderii.

Alte activități în aer liber, la Sibiu

O opțiune pentru distracție în vara aceasta poate fi reprezentată și de activitățile de la complexul de vară de la Păltiniș Arena. De la parcul de aventură suspendat, traseu spectaculos al saniei de vară și săriturile spectaculoase pe bag-jump până la trambuline și trasee de drumeție și aventură pentru copii, toate vor puse la dispoziția celor mici odată cu începerea sezonului.

Atât adulții, cât și cei mici sunt așteptați și la numeroasele drumeții în împrejurimile Sibiului, organizate de „Anii Drumeției”.

Ultima oră