video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) și-a deschis, vineri, porțile. Sibienii și turiștii vor avea parte de zece zile de spectacole, atât în aer liber, cât și în locații de interior, se vor distra și se vor bucura, luând parte la povești magice. MIRACOL, tema din acest an, va fi ghid în aceste zile pe străzi, prin piețe și alei, în biserici și săli tradiționale de spectacol, în sufletele și mințile vrednice și dornice de frumos!

YouTube video

video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare

A început cea de a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu – o ediție ce cuprinde peste 800 de evenimente senzaționale. Festivalul are loc în perioada 23 iunie – 2 iulie și propune o agendă completă în aproximativ 80 de locații, la care vor participa 5.000 de artiști invitați din 75 de țări.
video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare

O mare parte din biletele la spectacole sunt deja vândute, dar doritorii pot încă să mai prindă câteva locuri la unele dintre marile producții care sunt prezentate în acest an la FITS. Mai mult, secțiunea Online din acest an oferă celor care nu pot fi prezenți la Sibiu ocazia să se bucure de MIRACOL prin intermediul abonamentelor și biletelor la cele 40 de spectacole incluse în această secțiune.


YouTube video

video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare

Prima zi la FITS – Cod roșu de acrobații și spectacol cu drone 

În Piața Mare, de la ora 21:15, cei de la Gratte Ciel (Franța) ne propun un „Cod roșu de acrobații”, apoi ne vom bucura de cele două concerte susținute de Judy’s Harmonica Ensemble (Taiwan, China), la ora 22, și Asociația Vocart (Monica Anghel, Paula Seling, George Miron & Acapella, Andrei Tudor Band, Cvartetul D’Acord) de la ora 22:15.

video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare video foto: a început fits - spectacol cu drone la prima zi de festival - „cod roșu de acrobații” în piața mare

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de la FITS, Spectacolul cu drone și lasere, va avea loc în Piața Teatrului, cu începere de la ora 23:30, iar cei de la EVSKY & KLS LASERS ne vor încânta, ca de fiecare dată!

Ultima oră

Comentariul meu

Publică